Dervishi Law Group, P.C Logo
Telefononi (718) 484-4757
Vlerësimi i rastit falas në dispozicion 24/7

Duane Morgan

Duane Morgan nga Morgan Levine, P.C.

Duane R. Morgan Avokat

Duane R. Morgan ushtron ekskluzivisht në fushën e dëmtimit personal që nga viti 2004. Ai është i specializuar në praktikën gjyqësore të aksidenteve të ndërtimit, aksidenteve automobilistike, aksidenteve lokale dhe rasteve të defektit të produktit.

Z. Morgan ka marrë vendime të shumta dhe marrëveshje shumëmilionëshe për klientët e tij, duke përfshirë 3.25 milion dollarë për një punëtor skele që u godit në hardhat e tij nga një objekt në rënie. Klienti shkoi te mjeku vetëm tre herë në 7 muajt e parë pas aksidentit dhe vazhdoi të punonte për 10 muaj pas aksidentit të tij. Çështja u zgjidh pas zgjedhjes së jurisë në qarkun e Nju Jorkut.

Ai gjithashtu mori 2.9 milion $ zgjidhje për një punonjës të mirëmbajtjes shqiptare që vuante nga sindroma e Post-tronditjes pasi një rrush ra dhe e goditi atë në kokë;

$1,250,000 për një hidraulik jo-bashkimi i cili u tret në një tullë të majtë në shkallë duke e bërë atë të bjerë dhe të ri-plagosë shpinën e tij të poshtme. Hidrauliku pësoi një dëmtim të ngjashëm 10 vjet më parë në një aksident me makinë;

1,000,000 $ verdikt për një emigrant të padokumentuar i cili kishte kapur dorën e tij në një prodhues makaronash në një restorant popullor të Nju Jorkut;

$775,000 zgjidhje për një shqiptar që humbi gishtin tregues në dorën e tij jo-dominuese në një aksident ndërtimiqë përfshinte një grinder;

700,000 dollarë për një grua 80 vjeçare e cila pësoi një frakturë në kyçin e këmbës kur zbriti nga autobusi i qytetit që dështoi të gjunjëzonte autobusin;

$600,000 zgjidhje kundër një kontraktori të përgjithshëm, për një hidraulik jo-union i cili plagosi gjurin dhe shpatullën e tij;

500,000 dollarë për një grua që i theu një ligament në kyçin e dorës kur pasqyra e një furgoni që po kalonte goditi dorën e saj.

Kontakt i shpejtë

Kontakt Info

Adresa 1:
2322 Rruga Arthur., Suita 3A
Bronx, New York 10458

Adresa 2:
18 Lindja 41. Rruga, kati i 6-të
New York, NY. 10017

Zyra: (718) 484-4757 
Qelia: (917) 496-8342
Faks: (718) 484-4758