Avokatët e aksidenteve të makinerive të Bronxit

Punëtorët e ndërtimit shpesh dëmtohen nga makineritë në punë. Nëse ju ose personi juaj i dashur keni pësuar një dëmtim në një aksident me makineri, atëherë kontaktoni një avokat të nju jorkut për aksident ndërtimi nga Dervishi Law Group, P.C. Ju keni të drejtë të kërkoni kompensim për dëmet.

Dervishi Law Group, P.C.: Jemi gati të ndihmojmë

Avokatët e aksidenteve të ndërtimit nga Dervishi Law Group, P.C. ndihmojnë viktimat që janë plagosur në aksidente makinerish. Avokatët tanë janë me përvojë dhe kanë njohuritë dhe aftësitë për t'u marrë me këto lloj rastesh. Ne punojmë për t'u siguruar që ju të merrni kompensimin që meritoni.

Rregulla sigurie për makineritë

Çdo kompani duhet të ndjekë rregullat e sigurisë për përdorimin e makinerive. Makinat duhet të inspektohen rregullisht, të mirëmbahen dhe të ruhen. Aksidentet me makineri mund të shkaktohen për shkak të dështimit mekanik, mos fikjes së makinerisë, mungesës së masave mbrojtëse të makinerive dhe mungesës së mirëmbajtjes. Në varësi të llojit të makinës, një avokat i aksidenteve të ndërtimit nga Dervishi Law Group, P.C. do të përcaktojë nëse janë ndjekur apo jo rregullat e duhura të sigurisë.

Dëmtimet e zakonshme në aksidentet e makinerive:

 • Plagë në gjymtyrë, fytyrë, kokë
 • Kocka të thyera, prerje, gërvishtje, djegie
 • Verbëri
 • Amputimet
 • Paralizë
 • Shpërfytyrimi i pjesëve të trupit
 • Vdekja

Përballojmë aksidentet e makinerive

Tek Dervishi Law Group, P.C. trajtojmë të gjitha rastet e aksidenteve të makinerive që përfshijnë:

 • Krilla
 • Tradhtarë
 • Backhoes
 • Kamionë për hedhjen e kamionëve
 • Jackhammers
 • Sharra të mëdha

Programoni një konsultim fillestar falas: Avokat i Aksidenteve të Ndërtimit në Nju Jork

Për udhëzime ligjore në lidhje me aksidentin e makinerive tuaja, kontaktoni avokatin tonë të aksidenteve të ndërtimit në Nju Jork. Ata mund ta përballojnë pohimin tënd, sepse janë me përvojë dhe të ditur. Nëse dëshironi një konsultim falas, atëherë telefononi në 917-300-0797, 212-235-1447, 718-619-4525 ose na dërgoni email në fdervishi@dervishilaw.com.

Vendet tona të shërbimit përfshijnë të gjithë qytetin e Nju - Jorkut dhe Uestçesterin

Forma e aksidentit të ligjit Dervishi