Dervishi Law Group, P.C Logo
Telefononi (718) 484-4757
Vlerësimi i rastit falas në dispozicion 24/7

Avokati i aksidenteve me makinë

Avokati i aksidenteve me makinë në Bronx, NY

Avokati i aksidenteve me makinë në Bronx, NY

A keni pësuar dëmtime në aksident automobilistik? Mbroni të drejtat tuaja duke u konsultuar menjëherë me një avokat të aftë të aksidenteve automobilistike në Bronx. Ekipi ligjor i përkushtuar, me përvojë në Dervishi Law Group, P.C., mund t'ju ndihmojë të kërkoni kompensim për kostot e trajtimit mjekësor, dëmtimin e pronës dhe shpenzime të tjera të lidhura me të. 

Dëmshpërblim që mund të prisni pas një aksidenti automobilistik në Bronx

Sipas NYC Crash Mapper, rreth 5,700 përplasje automjetesh ndodhën në Bronx në vitin 2022, duke shkaktuar mbi 7,800 të plagosur. Askush nuk dëshiron të jetë pjesë e kësaj statistike, por nëse përfundoni në një përplasje automjeti, mund të jeni në gjendje të kërkoni kompensim për: 

 • Faturat mjekësore, duke përfshirë kujdesin urgjent, kujdesin ambulator, rehabilitimin, ilaçet me recetë dhe kostot e ardhshme të trajtimit
 • Pagat e humbura, duke përfshirë ditët e humbura të punës dhe kompensimin për pakësimin e kapacitetit të fitimit
 • Dëmtimi i pronës, të tilla si riparimi i automjeteve ose kostot e zëvendësimit
 • Kosto të tjera të lidhura me aksidentet, si shpenzimet e udhëtimit që lidhen me trajtimin tuaj mjekësor ose ndihmën në shtëpi që ju duhet të punësoni

Përveç këtyre dëmeve të prekshme, ju mund të mblidhni edhe kompensim për dëmet jo-ekonomike si dhimbja dhe vuajtja, ankthi emocional, cilësia e reduktuar e jetës, sharjet dhe shpërfytyrimi dhe humbja e konsorciumit. 

A ka rëndësi kush e shkaktoi aksidentin tuaj?

Me pak fjalë, kjo varet nga shkalla e plagëve tuaja.

Si rregull, pretendimet për aksident automobilistik në Nju Jork punojnë pa faj. Kështu, nëse pësoni dëmtime në një aksident automobilistik, zakonisht do të ngrinit një kërkesë nëpërmjet mbulimit tuaj pip, pavarësisht se kush ishte përgjegjës për përplasjen.

Mbrojtja e dëmtimeve personale (PIP) zakonisht mbulon:

 • Kujdesi i nevojshëm mjekësor
 • 80% e pagave tuaja të humbura, me një 2000 $ në muaj, deri në tre vjet
 • Shpenzime të arsyeshme, si kostot e udhëtimit dhe të ndihmës shtëpiake, me një plafond prej 25 $ në ditë për deri në një vit 
 • Përfitimet e vdekjes deri në 2,000 dollarë nëse viktima vdes

Siç mund ta shihni, PIP ofron kompensim relativisht modest. Kostot tuaja të lidhura me aksidentet mund të tejkalojnë lehtësisht kapakët PIP nëse pësoni një dëmtim të rëndë me efekte afatgjata ose gjatë gjithë jetës. Në këtë rast, ju keni mundësinë të padisni shoferin me faj për dëmet, dhe pastaj të vërtetoni se përgjegjësia do të ishte kritike. 

Vërtetim i fajit në aksidentet me makinë në Bronx

Sipas të dhënave të shtetit, ngasja e shpërqendruar përbën rreth 20% të të gjitha përplasjeve të automjeteve motorike. Shkaqe të tjera të zakonshme të aksidenteve automobilistike nuk po arrijnë të mbajnë distancë të mjaftueshme (11%), mosdhënia e të drejtës së rrugës (7%), dhe shpejtësia (6%). Dokumentimi dhe vërtetimi i kësaj lloj sjelljeje në rrugë është elementi kyç në pretendimet e bazuara në përgjegjësi. 

Natyrisht, pretendimet e bazuara në faje janë më komplekse sesa thjesht depozitimi për kompensim nëpërmjet mbulimit tuaj pip, dhe rezultatet janë më pak të sigurta. Një avokat me përvojë i dëmtimeve personale mund të vlerësojë rastin tuaj, t'ju këshillojë për strategjinë optimale ligjore dhe t'ju ndihmojë të paraqitni provat përkatëse kundër shoferit me faj, si raportet e policisë dhe deklaratat e dëshmitarëve okularë.

Po sikur të ndash një pjesë të fajit për aksidentin?

Nju Jorku është një gjendje e pastër krahasuese e fajit, që do të thotë se ende mund të kërkosh kompensim edhe nëse ke qenë pjesërisht përgjegjës për aksidentin. Shuma e kompensimit do të bjerë në mënyrë proporcionale me pjesën tuaj të fajit.

Për shembull, le të themi se një shofer tjetër i dha fund automjetit tuaj kur ndaluat para një kryqëzimi. Megjithatë, hetimi i rastit përcakton se ju ndaluat shumë papritur dhe ndani 30% të fajit për përplasjen. Kështu, nëse pretendimi juaj vlen 20,000 dollarë, ju do të jeni në gjendje të pretendoni vetëm 70% të totalit, ose 14,000 dollarë.

A keni nevojë për një avokat aksidenti me makinë?

Puna me avokatin e duhur të aksidenteve me makinë në Bronx është hapi numër një që mund të ndërmerrni për të përmirësuar shanset tuaja për të mbledhur një zgjidhje të arsyeshme. Një studim i madh nga Këshilli i Kërkimit të Sigurimeve tregoi se viktimat e dëmtimeve personale që punësuan një avokat mblodhën, mesatarisht, pagesat që ishin 3.5 herë më të larta krahasuar me njerëzit që lundronin në sistemin e pretendimeve të sigurimit pa përfaqësim ligjor. Edhe duke marrë parasysh tarifën e avokatit (zakonisht rreth një e treta e zgjidhjes totale), ka të ngjarë që të largoheni me shumë më shumë para kur të punësoni një avokat.

Të punësosh një avokat kompetent është edhe më e rëndësishme nëse ke nevojë të provosh fajin. Pala tjetër pothuajse me siguri do të përdorë një avokat, kështu që ju duhet të punësoni një, gjithashtu, për t'i dhënë çështjes suaj një shans të drejtë, nëse ju zgjidhni jashtë gjykatës apo shkoni në gjyq. 

Për ta përmbledhur, një avokat i aksidenteve automobilistike në Bronx mund t'ju ndihmojë të përcaktoni përgjegjësinë në një aksident automobilistik, t'ju njoftojë se sa vlen çështja juaj dhe të luftoni për t'ju ndihmuar të mblidhni shumën maksimale të mundshme të kompensimit pas një dëmtimi në aksident automobilistik.

Call Dervishi Law Group, P.C., sot në(718) 484-4757 ose (917) 496-8342 për një përgjigje 24/7 nga një avokat i aksidentit automobilistik në Bronx.

Avokatët e aksidenteve me makinë në Nju Jork

Nëse jeni plagosur rëndë në një aksident me makinë në Bronx, NYC, Queens, Westchester County, Manhattan, Zona Brooklyn, një avokat me përvojë për aksidentin me makinë në Bronx NY do t'ju ndihmojë të luftoni për kompensimin që meritoni.

Avokati i aksidentit me makinë që shërben në Bronx, NYC, Queens dhe Westchester NY

Sipas Shoqatës Kombëtare të Sigurisë së Trafikut Rrugor, çdo vit rreth 3 milionë njerëz plagosen dhe 33,000 njerëz vdesin në aksidente me automjete motorike në SHBA. Një person vdes çdo 12 minuta në një aksident me makinë dhe një person pëson dëmtime çaktive çdo 14 sekonda. Sipas statistikave, rreth 90% e aksidenteve janë për shkak të neglizhencës së shoferit.

Aksidente të zakonshme me makinë në Nju Jork

 • Kamxhik
 • Dëmtime traumatike të trurit (TBI)
 • Kocka të thyera
 • Gjakderdhje e brendshme
 • Dëmtime në kokë
 • Brinjë të thyera
 • Disk i herniated
 • Trauma e gjurit

Shkaqet e zakonshme të aksidenteve me makinë

 • Shpejtësi
 • Ngarje e shpërqendruar
 • Vozitje e dehur
 • Mirëmbajtje e papërshtatshme e automjeteve
 • Kushtet ekstreme të motit
 • Difektet e projektimit
 • Ndryshime të pasigurta në korsi
 • Vozitje e pakujdesshme

Kur një individ pëson dëmtime në një aksident me makinë në të cilin ka faj dikush tjetër, i dëmtuari mund të ketë mundësinë të marrë kompensim.

 • Qëndro në vendin e aksidentit.
 • Lajmëro policinë
 • Shkëmbe informacionin
 • Fol me dëshmitarët
 • Informoni kompaninë tuaj të sigurimeve
 • Mbaj shënim trajtimin tënd mjekësor
 • Bëj fotografi
 • Kujdes kur flet për incidentin.
 • Ji i kujdesshëm në lidhje me ofertat e hershme të zgjidhjeve

Avokati i aksidentit me makinë në Bronx do të të ndihmojë.

Një avokat me përvojë për aksidentet me makinë ka njohuri rreth procesit të kërkesave për kompensim. Një avokat për aksidentet me makinë do të të ndihmojë të vlerësosh situatën, të përcaktosh të drejtat e tua ligjore dhe të luftosh që të jesh i sigurt se do të marrësh shpërblimin e duhur. Pasja e një avokati të ditur për aksidentet me makinë në anën tuaj do të rrisë shanset tuaja për të fituar betejën ligjore.

Avokatët e aksidenteve me makinë në Nju Jork

Avokatët me përvojë dhe të ditur të aksidenteve me makinë në Dervishi Law Group, P.C., dinë si të fitojnë efektivisht pretendimet për aksidente me makinë dhe do t'ju ndihmojnë të merrni shpërblimin më të lartë të mundshëm. Nëse trajtimi i kompanive të sigurimeve apo shkuarja në gjykatë i Grupit të Ligjit Dervishi është gati t'ju ndihmojë.

Fol me një avokat që e di menjëherë pas aksidentit.

Kontaktoni me Dervishi Law Group, P.C. për ndihmë.

Merrni udhëzime ligjore nga një avokat i aftë i aksidentit të makinave në NYC dhe Queens

Kurdo që të ketë dëmtime serioze ose dëmtime të rëndësishme të automjeteve, të pronës ose humbje personale, është e domosdoshme të gjesh ndihmë ligjore. Konsultohuni me një avokat të aftë për aksident me makinë në Bronx në Dervishi Law Group, P.C., do t'ju ndihmojë në dokumentimin e plagëve tuaja dhe kërkimin e rimëkëmbjes financiare që ju nevojitet.

PYETJET MË TË SHPESHTA

Po, duhet t'i bësh të ditur policisë për aksidentin tënd, në mënyrë të preferuar menjëherë, ose brenda dhjetë ditëve. Ju duhet ta bëni këtë si për të respektuar ligjin, ashtu edhe për të nxjerrë një raport aksidenti, i cili mund të shërbejë si dëshmi e vlefshme në pretendimin tuaj. 

Jo, sidomos jo nëse kompania e sigurimeve po përpiqet t'ju nxitojë të pranoni ofertën menjëherë pas aksidentit, dhe ju vlerësoni se zgjidhja do të bjerë poshtë mbulimit të dëmeve tuaja. Konsultohuni me një avokat të aksidenteve automobilistike në Bronx për të përcaktuar nëse oferta e zgjidhjes është e arsyeshme për çështjen tuaj. 

Në përgjithësi, ju keni tre vjet nga koha e aksidentit me makinë për të paraqitur një kërkesë për një dëmtim personal. Megjithatë, sa më shpejt të ndërmerrni veprime ligjore, aq më i mirë është shansi juaj për një zgjidhje të shpejtë dhe të suksesshme të pretendimeve. 

Konsultohuni me një avokat të aksidentit automobilistik në Bronx sa më shpejt që të mundeni pas aksidentit tuaj, në mënyrë të preferuar edhe para se të flisni me ndonjë kompani sigurimi. Një avokat me përvojë mund t'ju ndihmojë të merreni me komunikimin me siguruesit dhe të mbroni të drejtat tuaja gjatë gjithë procesit të pretendimit. 

Kontakt i shpejtë

Kontakt Info

Adresa 1:
2322 Rruga Arthur., Suita 3A
Bronx, New York 10458

Adresa 2:
18 Lindja 41. Rruga, kati i 6-të
New York, NY. 10017

Zyra: (718) 484-4757 
Qelia: (917) 496-8342
Faks: (718) 484-4758

Pse duhet të punësoj Grupin Juridik Dervishi, P.C.

Avokati Fatos Dervishi i Dervishi Law Group, P.C., ka dekada përvojë në fitimin e të gjitha llojeve të rasteve të dëmtimeve personale, duke përfshirë aksidentet me makinë, rrëshqitjet dhe rëniet, aksidentet me kamion dhe rastet e aksidenteve me motoçikletë në zonën Bronx, New York City, Brooklyn, Manhattan. Nëse dëshironi një konsultim falas në lidhje me kërkesën tuaj për aksident dhe plagosje, na telefononi(718) 484-4757 ose (917) 496-8342, ose na dërgoni email në fdervishi@dervishilaw.com. Jemi gati kur të jesh.