Avokati i aksidentit me kamion fatal

Aksidentet me kamion janë serioze. Për shkak të peshës së madhe të kamionëve tregtarë, pasagjerët e automjeteve të tjera të përfshira në aksident mund të përballen me dëmtime vdekjeprurëse, disa prej të cilëve madje rrezikojnë jetën. Sipas Departamentit Federal të Transportit, kamionët kontribuojnë në 3% të trafikut të automjeteve në SHBA, por janë përgjegjës për 25% të vdekjeve të lidhura me automjetet. Çdo vit, rreth 5.000 vdekje raportohen në aksidentet me kamionë në SHBA.

Shkaqet e aksidenteve me kamionë

  • Vozitje e pakujdesshme
  • Shpejtësi
  • Të ngasësh makinën nën ndikimin e tij
  • Lodhja e shoferit
  • Automjete të mirëmbajtura keq
  • Dështim mekanik
  • Kamionë me mbipeshë
  • Ngarkesë e siguruar në mënyrë të papërshtatshme
  • Shkeljet e sigurisë dhe rregullatorëve

Nëse ke qenë i përfshirë në një aksident me kamion dhe ke pësuar dëmtime katastrofike, mund të jesh në rrezik financiar me faturat mjekësore që grumbullohen, pagat e humbura, reduktimin e aftësisë për të fituar dhe koston e trajtimit në të ardhmen. Në një situatë të tillë, është shumë e vështirë të merresh me agjentin e sigurimeve të një kompanie kamionësh. Prandaj, punësoni një avokat agresiv të aksidenteve të kamionëve për t'u siguruar që të drejtat tuaja janë të mbrojtura dhe ju të merrni kompensim.

Si mund të ndihmojë një avokat për aksidentin e kamionit?

Vlerëson pretendimin... Një avokat për aksidentet me kamion vlerëson kërkesën tuaj për të përcaktuar nëse keni vërtet një kërkesë dhe ju këshillon se si të vazhdoni me të.

Hetimi: Një avokat i aksidentit të kamionit heton tërësisht aksidentin për të përcaktuar shkakun aktual të aksidentit dhe për të identifikuar palën neglizhente.

Mbledh prova... Ai shqyrton zonën e aksidentit, interviston të gjithë dëshmitarët dhe mbledh prova të forta për të mbështetur çështjen tuaj.

Marrëveshje me kompanitë e sigurimeve... Shumica e kompanive të sigurimeve përpiqen të të paguajnë sa më pak që të jetë e mundur. Një avokat i aksidenteve të automjeteve është me përvojë në marrëdhëniet me kompanitë e sigurimeve, qëndron pranë jush dhe lufton agresivisht për të ndjekur kompensimin tuaj të drejtë.

jep paqe mendore... Një avokat i aksidenteve të kamionëve i trajton me efektshmëri të gjitha gjyqet gjyqësore dhe të jep paqe mendore dhe kohë për t'u përqendruar në shërimin.

Avokatët e aksidenteve të kamionëve në Bronx NY

Nëse ju ose anëtari i familjes suaj jeni lënduar në një aksident me kamion në NY, atëherë kontaktoni sa më shpejt me avokatin ekspert të aksidentit të automjeteve në Bronx , Z. Fatos Dervishi. Telefono tek (718) 484-4757  ose (917) 496-8342 për të planifikuar një konsultim me zotin Dervishi.

Forma e aksidentit të ligjit Dervishi