Avokatët e udhëtimit dhe të vjeshtës

Pronarët e pronave të Nju Jorkut janë të detyruar të mbajnë pronën e tyre të sigurtë për të gjithë vizitorët. Megjithatë, nëse pronarët e pronave neglizhojnë përgjegjësitë e tyre dhe dikush dëmtohet si rezultat, viktimat e aksidenteve mbrohen nga ligji. Përgjegjësia lokale është fusha e ligjit të dëmtimeve personale që merret me këto lloj aksidentesh dhe krimesh që ndodhin në pronën e dikujt tjetër. A jeni lënduar për shkak të neglizhencës së pronës së dikujt tjetër? Avokati ynë përgjegjës i Nju Jorkut mund t'ju ndihmojë të kërkoni kompensim për dëmtimet tuaja! Kontaktoni me një Avokat të Përgjegjësisë së Zyrave të Nju Jorkut në Dervishi Law Group, P.C. sot për më shumë informacion!

Disa fitore të shquara nga Dervishi Law Group, P.C:
  • 175.000.00 dollarë: Një burrë që po ecte në trotuar rrëshqiti mbi një copë pice përpara një pice, duke i plagosur këmbën.
  • 105,000,000 dollarë: Një grua u tret dhe ra në një trotuar të çarë, duke i lënduar kyçin e këmbës.
  • 150.000.00 dollarë: Një grua e moshuar ra nga ashensori, duke i plagosur ijët.
  • 387.500.00 dollarë: Një punëtor ra nga çatia, duke plagosur këmbën.
  • 1.250.000.000 dollarë: një hidraulik u zhyt mbi një copë mbeturinash në një kantier ndërtimi, duke dëmtuar përsëri pjesën e poshtme të shpinës.
  • 200.000.00 dollarë: Një shpërndarës ra nga një derë bodrumi ndërsa bënte një dërgesë, duke dëmtuar gjurin dhe shpatullën

Aksidentet mund të ndodhin kudo. Defektet në pronën e dikujt tjetër mund t'u shkaktojnë dëmtime të rënda kalimtarëve të pavënë në skenë. Pronarët e pronave në Nju Jork duhet t'i mbajnë pronat e tyre të lira nga rreziqet. Nëse nuk e bëjnë këtë, mund të mbahen përgjegjës për çdo dhembje e vuajtje, për shpenzimet mjekësore dhe për pagat e humbura që mund të vijnë si pasojë. Nëse ju ose dikush që ju e doni është plagosur në pronën e dikujt tjetër në NY, kontaktoni një Avokate përgjegjësie të Nju Jorkut sot për të mësuar rreth rikuperimit të kompensimit tuaj të drejtë! Aksidentet që kategorizohen nga përgjegjësitë e lokaleve mund të ndodhin pothuajse kudo. Në shumë raste, këto lloj aksidentesh ndodhin në vende që trafikohen rëndë nga turistë të tillë si hotelet, motelet dhe parqet zbavitëse. Derdhjet në dyqanet ushqimore, shkallët e thyera në ndërtesat e zyrave dhe kushtet e pasigurta kudo janë shembuj të tjerë. Këto lloj aksidentesh mund të sjellin me lehtësi rrëshqitje e rënie dhe dëmtime të tjera më të rënda. Nëse dëmtimi është rezultat i pakujdesisë ose neglizhencës, pronari i pronës mund të mbahet përgjegjës për dështimin për të siguruar në mënyrë aktive sigurinë publike duke parandaluar aksidentet që të ndodhin. Llojet e çështjeve të përgjegjësisë mund të përfshijnë një gamë të gjerë rreziqesh. Disa nga llojet më të zakonshme të aksidenteve dhe situatave që klasifikohen si incidente të përgjegjësisë së lokaleve përfshijnë: rrëshqitje dhe rënie, objekte në rënie, siguri të papërshtatëshme ose neglizhuese që rezultojnë në sulme, përdhunime dhe grabitje, mbytje pishinash, aksidente shkallësh, aksidente ashensorësh, aksidente në kantierin e ndërtimit ku zhvilluesit nuk arrijnë të mbrojnë siç duhet publikun dhe më shumë. Ndërsa dëmtimet për shkak të dëmtimit fizik nga kushtet e pasigurta të pronës janë të shpeshta dhe të zakonshme, përgjegjësia e ndërtesave mund të përfshijë mosarritjet e godinave të lehta dhe parkingjeve që mund të rezultojnë në një sulm apo plaçkitje. Le të të ndihmojë një avokat me përvojë në Nju Jork për të kërkuar kompensim për dhimbjet dhe vuajtjet e tua. Nëse ju, një anëtar i familjes ose një mik keni pësuar një dëmtim të rëndë nga një aksident me përgjegjësi lokalesh, kontaktoni një avokat të përgjegjësisë së mjediseve të Nju Jorkut në Dervishi Law Group, P.C. Tani duke plotësuar formularin falas të Vlerësimit të Rasteve në faqen tonë të parë ose duke telefonuar në 718-619-4525, 917-300-0797 ose 212-235-1447.

Forma e aksidentit të ligjit Dervishi