Lëndimi i shtyllës kurrizore: Statistika

Një dëmtim i shtyllës kurrizore mund të rezultojë në një paaftësi të përkohshme ose të përhershme të disa pjesëve të trupit ose ndryshime në funksionin ndijor. Shkaqet e zakonshme të dëmtimeve të shtyllës kurrizore mund të jenë trauma për shkak të një aksidenti me makinë, të shtënave me armë zjarri, rënies ose dëmtimit sportiv.

Një avokat me përvojë në dëmtimin e shtyllës kurrizore mund të të ndihmojë

Nëse ju ose një njeri i dashur keni pësuar një dëmtim të shtyllës kurrizore për shkak të fajit të një tjetri, atëherë keni të drejtë të kërkoni kompensim për shpenzimet tuaja mjekësore dhe shpenzimet e tjera që lidhen me dëmtimin.

Rastet e dëmtimit të shtyllës kurrizore mund të jenë komplekse, dhe ato kërkojnë avokatë të ditur të dëmtimit të shtyllës kurrizore të cilët janë të aftë për negociata të kualifikuara dhe mbrojtje të shkëlqyer të gjyqit.

Raste të dëmtimit të shtyllës kurrizore në Shtetet e Bashkuara

Dëmtimet në shtyllën kurrizore janë të zakonshme në Shtetet e Bashkuara. Një numër alarmues prej 255.702 njerëzish po jetojnë tani me një dëmtim të shtyllës kurrizore në Shtetet e Bashkuara. Sipas një studimi, në SHBA ka çdo vit 12,000 raste të reja të dëmtimit të shtyllës kurrizore.

Numri i të moshuarve që pësojnë dëmtime në shtyllën kurrizore është rritur. Statistikat tregojnë se 11,5 për qind e dëmtimeve të shtyllës kurrizore ndodhin te njerëzit mbi 60 vjeç.

Shpenzimet mjekësore dhe të tjera pas një dëmtimi të shtyllës kurrizore mund të shkaktojnë stres mendor dhe financiar. Ai mund të shkojë nga 100.000 deri në 400.000 dollarë gjatë vitit të parë.

Ka shumë shkaqe të dëmtimit të shtyllës kurrizore. Statistikat tregojnë se 42% e dëmtimeve në shtyllën kurrizore janë shkaktuar nga aksidentet e automjeteve, 27.1 nga rëniet, 15.3% nga dhuna, 7.4% nga aksidentet sportive dhe 8.1% janë për shkak të shkaqeve që nuk dihet.

Kontakt Dervishi Law Group, P.C.- Avokat i Dëmtimit të Shtyllës Kurrizore

Avokatët e dëmtimit të shtyllës kurrizoreGrupin Ligjor Dervishi, P.C. ofrojnë ndihmë ligjore për klientët që kërkojnë kompensim për dëmtimet e shtyllës kurrizore për shkak të neglizhencës apo veprimeve të gabuara. Firma jonë ligjore përqendrohet në shërbimin ndaj klientit, dhembshurinë dhe arritjen e rezultateve të favorshme për klientët tanë. Grupi Ligjor Dervishi, P.C., ka përvojë dhe lidhje në fushën mjekësore.

Për të diskutuar për çështjen e dëmtimit të shtyllës kurrizore të një anëtari të familjes me një avokat nga Grupi Ligjor Dervishi, P.C., ju lutem telefononi firmën tonë në 718-619-4525, 917-300-0797 ose 212-235-1447, email fdervishi@dervishilaw.com. Ju gjithashtu mund të plotësoni formularin tonë të kontaktit të faqes së internetit dhe ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt që të jetë e mundur.

Ne jemi në shërbim të klientëve në Uestçester, Manhatan dhe Kuins.

Forma e aksidentit të ligjit Dervishi