Rënia e avokatit të dëmtimit të objektit

Aksidente për shkak të rënies së objekteve në kantierat e ndërtimit

Aksidentet për shkak të rënies së objekteve janë një nga llojet më të zakonshme të aksidenteve të kantiereve të ndërtimit. Mund të jetë e rrezikshme dhe të shkaktojë dëme të mëdha, sepse edhe një send i vogël mund të shkaktojë dëme serioze. Disa nga dëmtimet më të rënda fizike në vendet e ndërtimit përfshijnë paralizën, dëmtimin e trurit dhe vdekjen.

Disa nga llojet më të zakonshme të objekteve të cilat bien në vendet e ndërtimit përfshijnë:

 • Vegla dore
 • Masoneri e pafavorizuar
 • Ngarkesa të pasigurta nga vinçat ose ashensorët mekanikë

Parandalimi i rënies së objekteve

Aksidentet për shkak të rënies së objekteve mund të shmangen.

 • Mbaji veglat në rripa pune dhe kuti veglash.
 • Ngrini pajisjet dhe materialet me vija dore dhe ashensorë.
 • Vendosini pajisjet dhe materialet në vende të sigurta, ku nuk do të rrëshqasin, nuk rrokullisen ose nuk do të lirohen nga dridhjet ose era.
 • Sigurohuni që punëtorët të jenë të vetëdijshëm se kush dhe çfarë është nën ta në çdo kohë.
 • Postoni shenja paralajmëruese dhe ngrini pengesa mbrojtëse.

Të provojmë një aksident me objekt në rënie në gjykatë

Një punëtor ndërtimi ose një këmbësor që plagoset nga një objekt në rënie mund të padisë kompaninë e ndërtimit. Për të qenë i suksesshëm në një padi, kërkuesi duhet të vërtetojë:

 • Pronari i ndërtimit kishte për detyrë të mbante një zonë të sigurtë brenda kantierit të ndërtimit.
 • Pronari i ndërtimit shkeli detyrën duke mos marrë masa dhe masa shtesë për të garantuar sigurinë e zonës së ndërtimit.
 • Pronari i ndërtimit nuk ushtroi kujdes të arsyeshëm, gjë që i shkaktoi dëmtime dhe dëme pretenduesit.

Kërkesa për kompensim për aksidentet për shkak të rënies së objekteve në kantierat e ndërtimit

Avokatët e aksidenteve të ndërtimit në Qytetin e Nju JorkutDervishi Law Group, P.C. mund të të ndihmojë në një kërkesë personale për dëmtime. Avokatët tanë të dëmtimeve personale do të vlerësojnë kërkesën tuaj, dhe do t'ju ndihmojnë të identifikoni palët përgjegjëse. Ne trajtojmë pretendimet që përfshijnë të gjitha llojet e humbjes, nga kockat e thyera ose frakturat e dëmtimit të trurit, nga dëmtimi i shtyllës kurrizore / paralizë në amputimin ose humbjen e gjymtyrëve. Gjithashtu, i ligjërojmë pohimet për vdekje të gabuara .

Avokatë me përvojë në Nju - Jork për aksidentet e ndërtimit

Dervishi Law Group, P.C. do t'ju ndihmojë të bëni pretendimet tuaja. Na telefononi sot në 917-300-0797 ose 718-619-4525 për një konsultim falas me një nga avokatët tanë të kualifikuar të aksidenteve të ndërtimit. Ne shërbejmë në Manhatan dhe Westchester.

Forma e aksidentit të ligjit Dervishi