Dervishi Law Group, P.C Logo
Telefononi (718) 484-4757
Vlerësimi i rastit falas në dispozicion 24/7

Avokatët e dëmtimeve të shtyllës kurrizore

Avokatët e dëmtimeve të shtyllës kurrizore

Një dëmtim i shtyllës kurrizore është një dëmtim serioz i kolonës kurrizore që rezulton në një humbje të funksionit, të tilla si lëvizshmëria ose ndjenja. Avokatët njujorkezë të dëmtimeve kurrizore të Dervishi Law Group, P.C. ofrojnë ndihmë ligjore për klientët që kërkojnë kompensim për dëmtimet në shtyllën kurrizore për shkak të neglizhencës apo veprimeve të gabuara. Firma jonë ligjore fokusohet në shërbimin ndaj klientit, dhembshurinë dhe arritjen e rezultateve të favorshme për klientët tanë.

Rastet e dëmtimeve në shtyllën kurrizore janë komplekse dhe kërkojnë avokatë të ditur që kanë mbrojtje të shkëlqyer në gjyq. Ata kërkojnë gjithashtu hetim të thellë mjekësor nga ekspertët. Firma ligjore e Dervishi Law Group, P.C., ka përvojën dhe lidhjet në fushën mjekësore për të arritur rezultate të favorshme dhe për të ndihmuar në mbrojtjen e të drejtave individuale të klientëve tanë.

Avokati për lëndimin e shtyllës kurrizore të Nju Jorkut flet për ty

Në Nju Jork, Dervishi Law Group, P.C. ka përvojë me shumë padi për dëmtime në shtyllën kurrizore dhe është e përkushtuar në mbrojtjen e të drejtave të viktimave edhe nëse nuk janë në gjendje të komunikojnë për shkak të dëmtimeve që kanë pësuar. E kuptojmë dhembjen e shkaktuar nga një dëmtim i shtyllës kurrizore për viktimën, si edhe për familjen. Avokatët nga Dervishi Law Group, P.C. do të qëndrojnë pranë jush dhe do të përfaqësojnë çështjen tuaj me zell dhe efektivisht.

Shkaqet e dëmtimeve të shtyllës kurrizore

Dëmtimet e shtyllës kurrizore shpesh shkaktohen nga traumat nëpërmjet aksidenteve vehikulare, gabimeve kirurgjikale, dëmtimeve të siteve të ndërtimit, aksidenteve të lojërave, rënieve aksidentale, ekspozimit kimik, produkteve me defekte ose dështimeve të makinerive. Dëmtimet në qafë dhe në shtyllën kurrizore të qafës së mitrës, ose në shpinë dhe në shtyllën kurrizore lumbare, mund të shkaktojnë dëmtime serioze në shtyllën kurrizore duke shkaktuar dëmtime të përhershme dhe ligështuese. Një dëmtim i shtyllës kurrizore, mbajtësi qendror i sinjaleve në të gjithë trupin, mund të jetë thjesht një mavijosje ose një lot i pjesshëm ose i plotë. Një mavijosje e lehtë mund të shkaktojë humbjen e përkohshme të ndonjë funksioni nën vendndodhjen e dëmtimit. Një dëmtim i shtyllës kurrizore është ndryshimi i jetës dhe prek jo vetëm viktimën por të gjithë familjen. Është një dëmtim i rëndë ku një njeri duron jo vetëm dhimbjen fizike, por vuan edhe nga trauma mendore dhe emocionale.

Kontakt i shpejtë

Kontakt Info

Adresa 1:
2322 Rruga Arthur., Suita 3A
Bronx, New York 10458

Adresa 2:
18 Lindja 41. Rruga, kati i 6-të
New York, NY. 10017

Zyra: (718) 484-4757 
Qelia: (917) 496-8342
Faks: (718) 484-4758

Avokati i dëmtimit të shtyllës kurrizore

ManhattanWestchesterBronxi

Dervishi Law Group, P.C. Mund të ndihmojë klientët dhe familjet e tyre kur ka një kërkesë për kompensim për shkak të dëmtimeve të shtyllës kurrizore. Për të diskutuar çdo rast të dëmtimit të shtyllës kurrizore me një avokat, ju lutemi telefononi firmën tonë në(718) 484-4757 ose (917) 496-8342, ose na dërgoni email në fdervishi@dervishilaw.com. Ju gjithashtu mund të plotësoni formularin tonë të kontaktit në internet. Do të jemi të lumtur t'u përgjigjemi çdo pyetjeje që ju ose anëtarët e familjes suaj keni në lidhje me një pretendim të mundshëm të dëmtimit të palcës kurrizore. Ne ofrojmë shërbimet tona në të gjithë Manhattan, Westchester dhe Bronx, New York.