Rënia nga lartësitë

Bie nga lartësia Avokati i Dëmtimit

Çdo ditë, punëtorët e ndërtimit ngjitin shkallët, skelat, çatitë dhe struktura të tjera. Për shkak të faktit se ata janë të lartë mbi tokë, ata janë të ekspozuar ndaj mundësisë për të rënë ose për t'u goditur nga objekte që bien. Kur punëtorët bien nga lartësitë ose goditen nga objekte që bien, kjo mund të rezultojë në eshtra të thyera, dëmtime shkatërruese në kokë dhe dëmtime të tjera serioze. Këto dëmtime do të përfshijnë më shumë se sa ka të ngjarë të kenë kujdes mjekësor të shtrenjtë. Marrja e kompensimit për pagat e humbura dhe faturat mjekësore është vendimtare për punëtorët e plagosur dhe familjet e tyre.

Gjatë viteve, avokatët e aksidenteve të ndërtimit nga Dervishi Law Group, P.C. kanë punuar shumë për t'u dhënë klientëve kompensimin maksimal të mundshëm për shpenzimet mjekësore, pagat e humbura dhe shpenzime të tjera lidhur me aksidentin e tyre. Na kontaktoni sot për ndihmë me rënien tuaj nga rasti i dëmtimit të lartësisë.

Ligji i Punës në Nju Jork

Është shumë e rëndësishme që viktimat të dinë të drejtat e tyre, si dhe se në çfarë kompensimi mund të kenë të drejtë. Seksioni 240 i Ligjit të Punës i Nju Jorkut mbulon aksidentet me skela, bie nga lartësitë, gërmimet dhe punimet e shkatërrimit. Ky ligj u jep punëtorëve shansin të ngrenë padi kundër pronarëve dhe kontraktorëve të përgjithshëm.

Rënia jonë nga lartësitë avokatët do të marrin çdo hap brenda ligjit për të mbajtur kontraktorët neglizhues, pronarët e pronave ose agjentët e tyre, përgjegjës për lëndimet tuaja. Kur përfitimet e kompensimit të punëtorëve janë ilaçi i vetëm për ju, ne mund t'ju ndihmojmë të parat për këto përfitime.

Kompensim për viktimat e ujëvarave nga lartësitë

Kompensimi i punëtorëve ofron përfitime për punëtorët që janë plagosur për shkak të rënies nga lartësitë. Gjithashtu, siguron dobi për pjesëtarët e familjes kur aksidenti sjell vdekjen. Megjithatë, përfitimet e kompensimit të punëtorëve janë të kufizuara dhe mund të mos i plotësojnë nevojat tuaja financiare pas një dëmtimi të rëndë ose vdekjes së punëtorit.

Nëse rënia është shkaktuar nga neglizhenca e një partie tjetër, ju mund të keni të drejtë të kërkoni kompensim shtesë nëpërmjet sistemit të drejtësisë civile.

Kontakto avokatin për rënien tonë nga lartësitë

Nëse keni pësuar lëndime si pasojë e rënies nga një lartësi, ju lutem kontaktoni rënien tonë nga lartësitë e lëndimit avokat për një konsultim falas. Ju mund të na telefononi në 718-619-4525, 917-300-0797 ose 212-235-1447 ose të na dërgoni email në fdervishi@dervishilaw.com. Vendet tona të shërbimit përfshijnë Nju Jorkun, Manhatanin, Bronxin, Uestçesterin dhe të gjithë zonën e Tri-Shtetit.

Forma e aksidentit të ligjit Dervishi