Fusha praktike

FUSHAT E PRAKTIKËS SË DERVISHIT GRUPI I LIGJIT PC

Menjëherë pas një aksidenti, është e rëndësishme të njoftoni kompaninë tuaj të sigurimit. Megjithatë, një gjë që duhet të kuptosh për shoqëritë e sigurimit është se ato mund të mos kenë gjithmonë për zemër interesat e tua më të mira. Ata janë në një biznes për të fituar para. Kështu që mund të mos marrësh kompensim për ndonjë dëmtim ose dëmtim. Kjo është arsyeja pse ju keni nevojë për ndihmën e një avokati për t'ju ndihmuar të merreni me këto kompani sigurimesh.

Ne jemi një firmë ligjore për dëmtimet personale dhe besojmë fort se njerëzit dhe kompanitë duhet të mbahen përgjegjës për dëmin që u shkaktojnë të tjerëve. Në "Dervishi Law Group PC" kemi përkushtuar jetën tonë për të mbrojtur të drejtat e viktimave të dëmtimeve personale. Ne i kemi dedikuar kohën dhe talentet tona për të zhvilluar strategji për të luftuar kompanitë e sigurimeve dhe për t'ju ndihmuar të merrni drejtësi. Nëse ju ose një njeri i dashur keni qenë viktimë e dëmtimit të personit, na kontaktoni sot. Le ta vëmë përvojën tonë ligjore në punë për ju, në mënyrë që të përqendroheni në shërimin tuaj.

FUSHAT TONA TË EKSPERTIZËS

Avokat i dëmtimeve personale

Aksident me makinë

Aksident ndërtimi

Aksident me makinë motorike

Aksident makinerish

Aksident me skela

Udhëtim, rrëshqitje dhe rënie

Dëmtim i shtyllës kurrizore

Malpractices mjekësore

Përgjegjësi e produktit

Kompensimet e punëtorëve

PSE DERVISHI LAW GROUP PC?

Dervishi Law Group PC, di gjithshka që ka për të ditur rreth ligjit të dëmtimeve personale dhe ata janë të angazhuar t'ju ndihmojnë. Firma jonë është e përkushtuar ndaj shërbimit ndaj klientit dhe komunikimit. Të gjitha telefonatat kthehen brenda 24 orëve. Klientët nuk do të lihen kurrë në errësirë pasi ata marrin në mënyrë rutinore raportet e statusit dhe dokumentet lidhur me rastin e tyre. Sa më shumë që klientët e dinë, aq më shumë e kuptojnë se si Dervishi Law Group PC po lufton për ta.

NA KONTAKTONI

Për të organizuar një konsultim me një avokat të dëmtimeve personale në Connecticut, ju lutemi kontaktoni dervishi Law Group, P.C. sot. Ju mund të na telefononi në (718) 484-4757 , (917) 496-8342 ose email: fdervishi@dervishilaw.com.