Dervishi Law Group, P.C Logo
Telefononi (718) 484-4757
Vlerësimi i rastit falas në dispozicion 24/7

Filip Rusoti

Philip Russotti Avokat

Philip A. Russotti mbikëqyr të gjitha ato që vijnë përmes firmës sonë, duke menaxhuar avokatët dhe duke organizuar strategjinë për çdo gjyq që do të bëjmë. Kjo metodë siguron që çdo rast të marrë vëmendjen dhe përpjekjet më të mëdha të firmës. Të gjithë klientët tanë i kanë çështjet e tyre të mbikëqyrur nga Fili.

Z. Rusoti ka dënuar dhe gjykuar çdo lloj rasti civil: shkelje mjekësore, përgjegjësi të produkteve, dëmtime në ndërtim, përgjegjësi lokalesh, brutalitet policor, përplasje automjetesh, dhe çdo gjë në mes. Bashkëmoshatarët e tij e kanë parë të përshtatshëm për t'i vënë emrin e tij një Super Avokat çdo vit që nga viti 2007. Në vitin 2014, ai u fut në N.Y. Law Journal/ ALM Medical Malpractice Hall of Fame. Ky nder ishte duke dhënë në shenjë mirënjohjeje për marrjen e tre prej 25 vendimeve/zgjidhjeve më të mira në rastet e keqtrajtimit mjekësor në pesë vitet e fundit në shtetin e Nju Jorkut. Vetëm 17 firma të tjera u njohën dhe vetëm një avokat tjetër mund të barazohej me arritjen e Filit.

Phil fitoi një verdikt të keqbërjes mjekësore në Havai, duke arritur në 6,125,000 dollarë, i cili ishte vendimi më i madh i jurisë në një gjyq për dëmtime personale në atë shtet në atë kohë. Verdikti i tij prej 6,200,000 dollarësh në një rast të shkeljes mjekësore të qarkut putnam është ende vendimi më i madh i jurisë i dhënë ndonjëherë në historinë e qarkut. Ai sjell përvojën e tij të madhe ligjore dhe të dhënat e pashembullta për çdo klient që përfaqëson.

Phil është një ish ndihmës prokuror i distriktit për qarkun e Nju Jorkut; Ai shërbeu nën Frank Hogan dhe Robert Morgenthau deri në vitin 1980. Kur u largua, ai shërbeu si shef i një byro të gjykatës së lartë të Nju Jorkut, ku ai organizoi dhe trajnoi tridhjetë ADA të cilët ishin përgjegjës për gjykimin e disa prej krimeve më të rënda në shtet. Që nga ajo kohë, ai ka vazhduar karrierën e tij të shquar në praktikën private, me një fokus në shërbimin ndaj individëve që janë të dëmtuar nga sjellja neglizhuese e të tjerëve.

Philip Russotti është në komitetin ekzekutiv dhe bordin e drejtorëve të Shoqatës së Avokatëve Gjyqësorë të Shtetit të Nju Jorkut. Ai është krenar të shërbejë si një dekan i Institutit të Avokatëve Gjyqësorë të Shtetit të N.Y. ku ai udhëzon mbi avokimin e gjyqit. Ai është anëtar i Shoqatës së Avokatëve të Shtetit të Nju Jorkut dhe është një anëtar krenar, që shërben për një kohë të gjatë në Shoqatën Amerikane për Drejtësi. Ai jep leksione mbi praktikën e provës, ka vlerësimin më të lartë të AV Preeminent dhënë nga Martindale Hubbell, është paraqitur në Who's Who in American Law, dhe është njohur nga Million Dollar Advocates Forum.

Kontakt i shpejtë

Kontakt Info

Adresa 1:
2322 Rruga Arthur., Suita 3A
Bronx, New York 10458

Adresa 2:
18 Lindja 41. Rruga, kati i 6-të
New York, NY. 10017

Zyra: (718) 484-4757 
Qelia: (917) 496-8342
Faks: (718) 484-4758